Team

Eveline van Rossum du ChattelIk ben sinds 1979 mondhygiëniste. Ik heb een ruime ervaring in de behandeling van diverse klachten die met uw mondzorg samenhangen. 


In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van angstige patiënten. Dat doe ik met behulp van geleide fantasieën. Wilt u er meer over weten? Neem gerust contact op, ik geef u vrijblijvend uitleg.

Sinds 1979 heb ik ervaring opgedaan in diverse praktijken. In 2011 ben ik voor mezelf begonnen. Dat doe ik sinds 2016 in mijn eigen praktijkruimte in Haren. U bent hier van harte welkom!

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn complete carrière, dan kunt u die vinden op Linkedin. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM-mondhygiënisten), en ik ben ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Ik werk op donderdag

Manon Eisen

Manon Eisen

Sinds 2020 ben ik mondhygiëniste. Na het afronden van mijn studie aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik aan het werk gegaan in een aantal verschillende praktijken. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van parodontale gebitssituaties en het werken met verschillende doelgroepen waaronder kinderen.   

Daarnaast ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM-mondhygiënisten). 

Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag bij Mondzorg Haren. 


Powered by webXpress